به گزارش صحت خبر، تغذیه سالم همواره یکی از عناصر مهم برای حفظ سلامت انسان به شمار می‌آید.

طبق گزارشی از عصرایران، سایت اسپرسو اخیراً فهرستی از مواد غذایی منتشر کرده است که در صورت استفاده نادرست، می‌توانند بسیار خطرناک باشند:

توت فرنگی

بر اساس تحقیقات، توت فرنگی بیشترین میزان آلودگی به مواد سموم کشاورزی را در میان میوه‌ها و سبزیجات دارد. یک آزمایش نشان داده که برخی از نمونه‌های توت فرنگی به ۲۲ نوع مختلف آفت‌کش آلوده‌اند و حداقل یک سوم این میوه‌ها به ۱۰ یا بیشتر از این محصولات سمی مبتلا بوده‌اند.

سیب زمینی

باید اعتراف کرد که بسیاری از افراد توانایی خرید تنها مواد ارگانیک را ندارند. در جریان کشت و برداشت سیب زمینی، اغلب از حشره‌کش‌ها و آفت‌کش‌های فراوان استفاده می‌شود و شست‌وشو با آب نیز نمی‌تواند تمام این مواد را حذف کند. بنابراین، سیب‌زمینی‌های غیراگانیک می‌توانند مقادیر زیادی سموم را در خود داشته باشند.

درصورتی‌که سیب‌زمینی‌های شما سبز شدند، باید مراقب باشید چون سیب‌زمینی در این حالت از خود کلروفیل و سولانین ترشح می‌کند. در حالی که کلروفیل سمی نیست، اما سولانین بسیار خطرناک است و با پختن از بین نمی‌رود. بنابراین یا باید کاملاً دور ریخته شوند یا به دقت پوست‌کنده شوند و سپس مصرف شوند.

کرفس

برخلاف تصور عام، اکثریت حجم کرفس را آب تشکیل نمی‌دهد، بلکه بخش عمده آن شامل مواد آفت‌کش است.

گیلاس

شاید بدانید که دانه‌های گیلاس خوراکی نیستند. اما لطفاً حتی برای یک بار هم سعی نکنید آن‌ها را بخورید. به‌مانند دانه‌های آلو و هلو، دانه‌های گیلاس حاوی امیگدالین هستند که در هنگام مصرف به هیدروژن سیانید تبدیل می‌شود، که ماده‌ای بشدت سمی است.

جوز هندی

این ادویه محبوب، به‌عنوان یک ماده توهم‌زا شناخته می‌شود و به دلیل داشتن میریستیسین می‌تواند منجر به بروز تشنج شود.

۲۲۳۲۱۷

اشتراک‌گذاری »